Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: yaoyang
Aantal werknemers: 20~50
Jaarlijkse omzet: 1000000-3000000
Opgericht Jaar: 2013
Export pct: 80% - 90%
Klanten bediend: whole world
Inleiding

    De Vlagco. van Foshanyaoyang, Ltd is een professionele fabrikant wat zich in de productie van nationale vlag, activiteitenvlag, hand golvende vlag, koordvlag, autovlag, lijstvlag en bureauvlag specialiseert. Ons die bedrijf in 2013 wordt en in Chancheng-District, Foshan-Stad met geschikt vervoer wordt gevestigd gevestigd die. De specifieke aan strikte kwaliteitscontrole en de nadenkende klantenservice, onze ervaren personeelsleden zijn altijd beschikbaar om aan uw vereisten te voldoen en volledige klantentevredenheid te verzekeren.

 

China Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Het proces van de het schermdruk wordt gebruikt voor klanten met grote orden. De voordelen zijn lage kosten, snelle levering, en geen kleurenverschil op de voorzijde.

 

 

China Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Het digitale directe injectieproces, geschikt voor klanten met complexe kleuren en kleine ordehoeveelheden, het voordeel ligt in MOQ
Klein, geen licentierecht die, snel verschepen

 

China Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

 

De thermische overdrachtdruk is ook digitale druk, maar het wordt niet beperkt door materialen, en de gedrukte materialen zijn diverser.

China Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

Het snijden is over het algemeen verdeeld in laserknipsel, thermisch knipsel, elektrisch knipsel, dergelijke scherpe methodes, vlag zal naaien mooier zijn.

 

China Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

 

Vier draad het naaien, het dubbele draad naaien, het enige draad naaien

 

China Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6

 

Het proces van de productinspectie: De vergelijkingskleur van de Pantonekleur, CMYK-vergelijkingskleur, groottemeting

 

De grondstoffen die wij zijn de polyesterdoek van 100D, van 110D, van 300D en 600D-hebben gebruikt. De vlaggen van elk materiaal worden gedrukt hebben verschillende gevolgen, die aan de verschillende behoeften van klanten kunnen voldoen die.
Wij hebben professioneel productr&d team, efficiënt verkoopteam, het team van de naverkoopdienst en concurrerende prijsvoordelen, die klanten over de hele wereld hebben aangetrokken. Wij worden hoofdzakelijk uitgevoerd naar de Verenigde Staten, Canada, Frankrijk, Zweden, Noorwegen, Finland, Italië, Finland, Australië, Nieuw Zeeland, Argentinië, Singapore, Maleisië, Japan en Zuiden Kore na verscheidene jaren van ontwikkeling, hebben wij grote vooruitgang geboekt. Wij zijn uitgerust met automatische snijmachines, machines van de hoog rendement de digitale druk en computer naaiende auto's, die meer dan 10000 vlaggen kunnen produceren elke dag. Het lost het probleem van dringende klantenorden en de hoge vereisten van de ordekwaliteit op.

 

 

China Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 7

 

China Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 8

 

Wij zijn overeenkomstig „kwaliteitsinnovatie om de markt te winnen, goot het goed geloofsbeheer de toekomst.“ de filosofie, strenge en uiterst nauwgezette het werkstijl, hoge rendabele producten, probeert ons beste om binnenlandse verpakkingsmaterialen van het prima merk op te bouwen. Wij bereid om de vriend en de oprechte samenwerking te maken, om briljant met over de hele wereld te creëren!

 

Geschiedenis

1. In 2013, de Bannerco. van Foshan Yaoyang, werd Ltd gevestigd.
2. In 2013, begon ik een onafhankelijke post van Baidu te zijn, en begon in publiciteit en bevordering te investeren.
3. Ben het binnenlandse verkoopplatform van Alibaba in 3013.
4. In 2016, begon het het verkoopplatform van de Internationale Post van Alibaba te zijn.
5. In 2022, zal het een onafhankelijke Google-post zijn en zal om in publiciteit en bevordering beginnen te investeren.

Dienst

 
Wij hebben professioneel productr&d team, efficiënt verkoopteam, het team van de naverkoopdienst en concurrerende prijsvoordelen, die klanten over de hele wereld hebben aangetrokken. Wij worden hoofdzakelijk uitgevoerd naar de Verenigde Staten, Canada, Frankrijk, Zweden, Noorwegen, Finland, Italië, Finland, Australië, Nieuw Zeeland, Argentinië, Singapore, Maleisië, Japan en Zuid-Korea
Na verscheidene jaren van ontwikkeling, hebben wij grote vooruitgang geboekt. Wij zijn uitgerust met automatische snijmachines, machines van de hoog rendement de digitale druk en computer naaiende auto's, die meer dan 10000 vlaggen kunnen produceren elke dag. Het lost het probleem van dringende klantenorden en de hoge vereisten van de ordekwaliteit op.

 


1. De verkoper is professioneel en volgt geduldig met elke klant op om het probleem van productvraag naar klanten op te lossen.
2. In het drukproces, wordt het geproduceerd in strikte overeenstemming met de de kleur en de groottevereisten van de klant. Gewoonlijk, is onze inspectienorm      Het aantal van de Pantonekleur door de klant, het CMYK-kleurenaantal wordt, of door steekproef wordt gemaakt verstrekt die die.
3. Volgens de behoeften van klanten, kunnen wij aan klanten door uitdrukkelijk, lucht en overzees leveren.

 

Ons Team

 

China Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

China Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

China Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

China Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3